F1

Hvis du er ejer af et skur, er magnetbånd en virkelig smart løsning til dig, der ønsker at hænge eksempelvis metalhylder op. Med magnetbånd kan du nemlig gøre stort set alle overflader magnetiske. Det betyder, at du kan hænge både metalreoler, tavler, hyldeforkanter og mange andre metaloverflader op. Derudover kan magnetbåndet, med dets høje fleksibilitet, også anvendes på buede overflader. Helt uden at benytte skruer og søm!

Hvad er magnetbånd egentlig?

Måske har du allerede hørt om produktet – bare under et andet navn? Mange kalder nemlig det nemlig også for magnettape. Uanset hvilket navn, du ønsker at bruge, er der tale om en fleksibel magnet, som er blevet udskåret af magnetfolie. Det fås både med og uden selvklæb, så du kan vælge den type, der passer bedst til dine behov. Hvis du ønsker at flytte båndet ofte, vil det være en fordel at vælge uden selvklæb. Derudover fås båndene også med forskellige styrker, hvor valget igen vil afhænge af dit formål med båndene. Desto mere vægt det magnetiske bånd skal holde, desto højere bør styrken være.

Til alle slags smage

En helt fantastisk egenskab ved magnetbånd er, at du selv kan vælge og designe det som du ønsker. De kan nemlig fås i flere forskellige bredder, og derudover kan du selv justere længden ved hjælp af saks eller kniv. Ligesådan fås båndene også i flere forskellige farver, så du har mulighed for at udvælge den farve, der passer bedst til dit formål. Du kan frit vælge blandt blå, gul, rød, grøn, sort og hvid – så der burde også være noget til lige din smag.

Fuld af funktioner

Foruden at være helt genial som holdefunktion i eksempelvis skure, kan magnetbånd faktisk også bruges på både whiteboards, planlægningstavler eller lagerreoler. Her kan du blot skrive et ord, eller budskab, på selve båndet, og så hænge det op på det pågældende inventar. Herefter har du, ved hjælp af båndets magnetisme, mulighed for at flytte rundt på det. Bagefter kan du nemt slette ordet igen og skrive et nyt på. Sådan kan du altså genanvende båndene igen og igen.

Vil du gerne vide mere om det multifunktionelle magnetiske bånd?

Hvis du ønsker at læse mere om magnetiske bånd, så er der langt mere viden tilgængelig på nettet. Her kan du se deres store udvalg af lige præcis magnetbånd og blive vejledt i, hvilket bånd der passer bedst til dit formål.