F1

Når vi holder fødselsdag, har vi rigtig mulighed for at nyde livet og være taknemmelige over, det år som der er gået. Samtidig er det en god måde, hvorpå vi kan komme hinanden lidt nærmere ved og det er derfor vigtigt, at vi gør noget særligt ud af fødselsdagene. 

Læs mere om hvordan du holder en god fødselsdag for dit barn. 

Sørg for god dekoration

En flot dekoration kan være med til at sætte dig og dine gæster i det helt rette humør. Prøv derfor nøje at overveje hvilken dekoration i benytter jer af under festen. Det kan for eksempel være, at i gerne vil anskaffe nogle balloner med tryk eller købe paptallerkener med et bestemt motiv.

Vi mennesker er meget visuelle væsener og det er derfor vigtigt, at vi nøje overvejer dette element af festen, da det kan hjælpe os med til at finde den rette stemning frem. 

Hvad skal temaet være?

Børn elsker som regel at benytte muligheder for at klæde sig ud og det kan derfor være en god ide at overveje at holde en fødselsdag med tema. Så har de netop en mulighed for at klæde sig ud. 

Overvej om dit barn har en bestemt interesse lige for tiden, som kan være det bærende tema igennem hele festen. Det kan for eksempel være at de er meget interesseret i pirater, dinosaurer, rumvæsener eller noget helt fjerde lige for tiden. Det er kun endnu sjovere for barnet, hvis det netop er deres interesse, som er tema for deres fest. 

Husk at lade dette tema reflektere sig i de dekorationer du har til fest. Hvis temaet er ’pirater’ er det vigtigt at det reflekteres visuelt på selve dagen. Ellers er der jo ingen grund til at holde temafest, når man ikke gør noget ekstra ud af det.