F1

For at få det optimale ud af sin hverdag, så kræver det at man får kigget alle de ting der indgår i hverdagen i sømmene.

Kig din nuværende aftale i sømmene

Det falder os mest naturligt at se på hvordan vi kalkulere med vores tid, eller hvordan vi prioriterer vores begivenheder, men faktisk bør man også se på ting som f.eks. vores bredbåndsforbindelse, når vi går efter den mest optimale hverdag.

billigzonen.dk/bredbaand-priser/ kan du finde en lang række bredbåndsudbydere. Denne liste kan du få gavn af, når du skal kigge din nuværende bredbåndsforbindelse i sømmene, for at se om du har den løsning der passer bedst på dg og din husstand.

Kend til dine behov

Når du har listen foran dig, skal du på forhånd have en idé om hvad du har behov for. Det er meget individuelt, hvad man har brug for i en god bredbåndsløsning, og det er derfor noget du selv skal overveje. Er du helt på bar bund, så kan du oftest få faktiske tal fra din nuværende udbyder, der viser dit egentlige forbrug indtil nu.

Når du ved at du har behov for så og så meget data er det tid til at se på hvad du bruger dit bredbånd til. Har du kun dig selv i din husstand, og er det kun din mail der skal kunne tjekkes i ny og næ, så er det ikke fordi, at du behøver den helt store pakkeløsning, hvor du f.eks. får 1000Mbit download og upload.

Arbejder du til gengæld med store filer, videoer eller lignende, så vil du få stor glæde af at have en god hastighed og 1000Mbit er meget, men virkelig dejligt i sådanne situationer.

Kend dine behov for at finde den bedste bredbåndsløsning. Foto: Unsplash

Sammenlign priserne fra de forskellige udbydere

NU har du ca. en idé om, hvilken hastighed og mængde du har brug for. Det er derfor tid til at se på selve prisen. Normalt vil man mene at prisen er afgørende, men i dette tilfælde er det ikke helt sådan, for du kan nemlig godt komme til at betale for meget for noget du ikke bruger og for lidt for noget der ikke er optimalt. Prisen er let at overskue, når du har listen fra billigzonen online. Det er hurtigt og overskueligt at se hvad det koster månedligt, og du kan også hurtigt se, hvad de forskellige udbydere kræver i opre