F1

Det er et privilegie at blive ældre. Alligevel kan alderstegnene være med til at få en til at se sur eller træt ud, og derfor kan det være rart at få lidt hjælp på vejen, når de første alderstegn begynder at sætte sig. Har du også overvejet at få gjort noget ved dit ansigt? Så kan du med fordel overveje at få Botox. Læs mere i denne artikel om, hvor du kan få glæde af Botox.

Hvad er botox?

Botox er faktisk et mærke – det mest kendte mærke inden for giften botulinum toxin type A. Alligevel vælger de fleste af omtale giften som ”Botox”, også selvom man kan få ”Botox” fra andre mærker. Botox er altså et gift, der kan indføres i huden via en sprøjte. Botox kan reducere rynker ved at lamme en muskel i ansigtet. Når denne muskel lammes, forhindrer du nemlig dig selv i at lave en bestemt bevægelse med ansigtet, som danner en bestemt rynke eller linje. 

Botox i bekymringsrynken

Bekymringsrynken er nok det mest almindelig område at anvende Botox i. Bekymringsrynken kalder man den rynke, der sætter sig mellem øjenbrynene, og som oftest danner et 11-tal. Hvis man har en meget dyb rynke mellem øjenbrynene, er det dog ikke sikkert, at Botox alene er nok. Det bruges primært forebyggende, og det er altså noget, du skal anvende, hvis du kan se, at der begynder at danne sig en rynke. En bekymringsrynke kan få en til at se – ja, bekymret ud. Men det kan også få en til at se mere sur ud, end man faktisk er. Derfor er det en meget populær behandling. 

Botox til kragetæerne

Kragetæerne kalder man de rynker og linjer, der danner sig ved slutningen af øjet, når man smiler. Der er mange, der synes, at disse linjer er charmerende, men der er også nogle, der synes, det får dem til at se ældre ud, end de gerne vil være. Man kan derfor vælge at få lagt Botox ind ved øjenslutningen, så huden eller længere foldes sammen, når man smiler. 

Interesseret i Botox? 

Du kan bruge Botox på mange andre måder, disse er bare de mest populære behandlinger. Hvis du er interesseret i at høre mere om Botox, så kan du helt sikkert finde information i dit nærområde. Hvad enten du leder efter Botox behandling Vejle, Skanderborg eller Odense. Find en god klinik, så du kan være tilpas, mens behandlingen står på.