F1

Julen er lige om hjørnet, og du mangler stadig en julegave til ham. Her får du noget hjælp til, hvad du kan og hvad du ikke kan gøre. 

Det er næsten umuligt at ramme plet hvert eneste år. Men med en god portion overvejelse, ved at kende din partner og ved at købe, hvad partneren ønsker og ikke hvad du ønsker, at partneren ønsker, har du virkelig gode chancer for at ramme plet. 

Så lad os komme i gang. 

gaver

Tør du købe tøj? 

Tøj kan være virkelig svært at købe til din partner. Der ligger så mange tanker og hentydninger bag valg af tøj. 

Hvis din partner ikke går særlig meget op i hvilke skjorter og lignende, han har på, vil det sjældent forbedre dine chancer for at ramme plet. Udfordringen er her, at du ikke helt kan vide, hvad han faktisk ønsker sig. 

Selvom han ikke har et stort klædeskab eller en klar stil, kan han stadig være virkelig kritisk omkring, hvad han gider have på kroppen. 

Omvendt hvis han har en stil, kan lide at købe tøj og går op i mode, vil det være nemmere – i de fleste tilfælde. Her har du måske konkrete ønsker, i hvert fald ved du i hvilken ende af tøjbutikken, du skal kigge. 

Tøj er et go. Men du skal kende personens præferencer og stil grundigt, inden du køber tøj til dem.    

En oplevelse kun for jer to

En langt mere sikker gave til kæresten er oplevelsen. En oplevelse for to personer er selvfølgelig en genial gaveide. 

I får lov til at bruge tid sammen, hvor det bare handler om jer. I skal måske til en koncert med et band, han virkelig holder af. Eller til en begivenhed, I begge virkelig gerne vil besøge. 

Man må antage, at elsker at være i hinandens nærvær. Derfor er en gave, hvor I får lov til at bruge en masse tid sammen en oplagt gaveide. 

Udfordringen er, at du skal finde noget, I begge vil have det sjovt med – med størst fokus på ham. 

 familie

Noget spændende til soveværelset eller garagen

Endelig er der de to spøjst sammenlagte kategorier. 

Her er det noget sjovt til soveværelset, som kan bringe magien tilbage ind i soveværelset. Det er selvsagt en populær gaveide. 

Hvis det ikke passer til jer, kan der købes noget helt andet udstyr. Det kan være gadgets til garagen eller værktøj til værkstedet. Her kræver det, at du rådfører med nogle venner eller deler hans interesse bare en smule. 

Køber du det forkerte mærke værktøj eller gadget, falmer glæden for gaven en hel del. Du må spørge dig snedigt frem eller rådføre med vennerne, der slår forbi jeres bolig. 

Der er stadig noget tid til julen starter, så du har rigelig tid – ro på og god jul