F1

Hvis du har en spisestue, du skal til at indrette, så kan det være, at du har brug for lidt inspiration til, hvad du kan vælge at gøre. Der er nemlig rigtig mange muligheder, og man kan gøre virkelig meget med indretningen. Hvis du gerne vil have lidt inspiration med på vejen, så kan du med fordel læse med i denne artikel.

indretning, møbler, lampe, bord, stole

Få et smukt plankebord som spisebord

Det er klart, at spisebordet er det, der danner mest blikfang i en spisestue. Det er lidt essensen af hele rummet, for det er jo her, man sidder og spiser. Det er vigtigt, at du finder et smukt spisebord, som passer godt til din indretning. Det kan f.eks. være, at du har lyst til at indrette med et plankebord? Se mere her, hvis det kunne lyde som noget for dig. Det er også så rart, at man kan få noget ind i hjemmet, hvor man virkelig kan se det materiale, som det er fremstillet af. Det er skønt med noget naturligt.

Spisestole

Det er også vigtigt, at man har noget rart at sidde på, mens man sidder og spiser. Hvis man f.eks. inviterer gæster over på middag, så kan man ofte komme til at sidde lang tid ved spisebordet, og det er klart, at det er en bedre oplevelse, hvis man sidder behageligt imens. Du skal måske også tænke over, at det er rart at have nogle spisestole, der er nemme at rengøre.

køkken, spisestue, indretning, inspiration, stole bord

Det rigtige lys

Når det handler om at sætte den rette stemning, så kan man virkelig gøre meget med lys. Det kan være, at du skal overveje at have en lysdæmper i spisestuen, for der er stor forskel på, hvor mørkt eller lyst man gerne vil have det. Det er f.eks. måske ikke så hyggeligt at sidde og spise i skarpt lys, men det kan være hensigtsmæssigt at have det i andre, mere praktiske, sammenhænge.

Noget pynt

Det er klart, at der også skal være andet end det, der er nødvendigt for at danne en spisestue. Det kan f.eks. være, at du skal pynte din spisestue med nogle planter og nogle billeder på væggen, så der er noget, der kan være med til at personliggøre rummet. Du kan med fordel finde nogle plakater, som du kan ramme ind. Der er også mange forskellige planter, man kan vælge mellem. Du finder sikkert noget, du kan lide, hvis du går på udkig.