F1

Der at utrolig mange varianter af e juice at vælge imellem til sin e cigaretter, og det kan være svært at danne sig et overblik over, hvilket er man skal prøve at købe hjem.

ecigaret

Læs med her for nogle gode råd til, hvordan du tager beslutning om, hvilke former for e juice, som du skal have fat i.

Spørg andre e cigaret brugere

Præcis ligesom dig er der andre, som har gjort sig præcist de samme overvejelser, som du foretager dig. Derfor er langt de fleste e cigaret brugere også meget glade for at kunne dele deres erfaringer og meninger, omkring forskellige slags e juice.

Du kan enten spørge nogle af dine venner eller andre i din sociale omgangskreds, som du ved også bruger e juice og e cigaretter, om, hvad det er for nogle e juice, de rigtig godt kan lide. Måske kan de anbefale nogle bestemte mærker til dig eller smage, som du ikke tidligere ville have overvejet at prøve.

Kig også gerne inde på nogle forskellige anmeldelsessider for at se, hvilke mærker indenfor e juice markedet der generelt er positivt omtalt af kunderne. Derigennem kan du også hurtigt få nogle gode ideer til forskellige slags e juice, som du skal have prøvet af.

Køb flere hjem ad gangen, og spar på forsendelsen

Det kan godt af og til svare sig at købe stort ind – især når man køber hjem fra nettet. En enkelt lille e juice beholder koster som regel ikke det hvide ud af verden, men det kan en forsendelse derimod gøre.

For at gøre indkøb af forskellige e juice så billigt som overhovedet muligt for dig selv, kan det derfor godt være en god ide at købe så mange hjem ad gangen som muligt. Måske dine venner, som også benytter e juice, gerne købe lidt hjem fra samme webshop også? I så fald kan I deles om udgifterne til forsendelse.