F1

Når man skal give en gave, er det vigtigt, at der er noget tanke bag den. En gave betyder meget mere, når den oprigtigt viser, at du kan lide dem, og du rent faktisk er gået op i at finde en god gave. Her kan læse, hvordan du finder gaven, der viser du kan lide dem.

En personlig gave

Der er intet som en personlig gave, der kan vise, at du har brugt tid på at tænke på dem. En personlig gave kan være mange ting. Det kan være, at din ven er vild med at se teaterstykker, og så kan det være de skal have teater billetter. Det kan også være, du en gang har hørt din ven sige, at de vildt gerne vil til et komedie show, fordi de aldrig har prøvet det. Der er det oplagt, at du giver dem nogle billetter til et komedie show, for så viser det, at du har lyttet til dem og også husket, at de har sagt det. Det gør det altså tydeligt, at du kender dem og ved, hvad de kan lide.

En gave som lige er dem!

Det kan også være en gave, du bare synes skriger af dem. Det kan være du lige pludselig ser noget, som bare minder dig helt vildt meget om din mor, og så er det jo en både sød og sjov gave. Og når en gave minder meget om en person, er det jo lidt som gaven har valgt dem, og endda også på en måde omvendt. Men kan aldrig gå galt med en gave, de på en måde selv har valg, ligesom vælg selv gaver ansatte, som mange firmaer bruger. På den måde ved de, at alle får noget de gerne vil have.

Hvis de har nogle ønsker, kan du selvfølgelig også købe en af dem. For så at gøre det mere personligt og virkelig vise, at du godt kan lide dem, kan du skrive et sødt kort med en masse søde ord og lykønskninger.