F1

Mange moderne danskere er travle. Det er der heller ikke noget galt med, men ofte kommer travlheden på bekostning af alt det vigtige i livet. Fordi man har travlt med arbejde og regninger, glemmer man tid med børnene eller sine gamle hobbyer. Heldigvis er der hjælp at hente mod den slags. En af dem er at købe et par gadgets, der kan gøre hverdagen både nemmere og sjovere.

3D printer- Sjov, praktisk eller begge dele

Et eksempel på sådan en gadget er en 3D printer. En 3D printer er en printer, der gør det muligt at printe tredimensionelle objekter i plastik. Teknologien har egentlig eksisteret længe i en eller anden form, men først nu er 3D printeren blevet billig og brugervenlig nok for den almene dansker.

Det er en prusa 3d printer for eksempel et oplagt eksempel på. Den er først og fremmest billig nok til at kunne passe ind i de fleste budgetter. Derudover er den tilpas brugervenlig til at både du og børnene kan bruge den, men kan også byde på mere avancerede funktioner for øvede brugere. Det er altså ikke en gadget, du bliver træt af lige med det samme.

Netop derfor er det også den oplagte gadget til dig, der for eksempel ikke synes, at du får nok tid med børnene. En 3D printer er nemlig det oplagte samlingspunkt for et væld af kreative projekter. 

Købet af en 3D printer behøver dog ikke kun at være med henblik på sjov og ballade. Når først du er blevet øvet, vil du også opleve, at en 3D printer kan være en enorm hjælp i rigtig mange situationer. Tænk bare på, hvor mange gange du har manglet en lille dimsedut eller et stykke værktøj. Med en 3D printer kan du lave det hele selv og spare både penge og tid. Derfor kan en 3D printer på flere måder være med til at give dig mere kvalitetstid i en travl hverdag.

Er et smartwatch pengene værd?

3D printeren er dog langt fra den eneste gadget, der kan hjælpe dig til at fokusere på det vigtige i hverdagen. Det såkaldte smartwatch er endnu et sådan eksempel. Først og fremmest kan et smartwatch hjælpe dig med at danne overblik over tiden, tekstbeskeder og meget andet. Hvis du kigger tilbage over en uge, vil du hurtigt indse, hvor meget tid går spildt med den slags. Det gør sig ikke mindst gældende, hvis du har for vane at falde i staver med telefonen.

Derudover er mange smartwatches også sportsure, der kan hjælpe dig med at holde styr på makspuls og kilometer gået. Med sådan et par armen, er det altså langt nemmere at huske helbredet i en travl hverdag. Hvis du gerne vil huske at motionere eller bare undgå tid spildt med mobilen, er et smartwatch altså utvivlsomt pengene værd. Det samme gør sig gældende for mange andre gadgets. Det handler bare om at tænke rigtigt.