F1

Når du investerer i en prima færdighæk, så slipper du for al besværet med at skulle plante en ny hæk fra bunden. Du får nogle færdigdyrkede planter, som bare skal sættes i jorden og så kan klare sig selv. Der er et hav af forskellige hække at vælge imellem, og du kan vælge den hæk, som vil klæde din have bedst. Du slipper også for at skulle være bange for, at din nye hæk skal gå ud eller dø i de tidlige og skrøbelige stadier af dyrkelsen. Med en færdighæk er du nærmest garanteret, at du vil få en flot og frodig hæk efter forholdsvis kort tid.  

Hvilken hæk passer bedst til dig? 

Du kan vælge mellem et hav forskellige prima færdighække, så hvilken hæk passer bedst til dig? Selvom dine chancer for at få en pæn hæk er klart større, når du køber en færdighæk er der stadig nogle hække der kræver mere pasning end andre. Hvis du vil have en hæk, der er robust og nærmest bare skal passe sig selv, så kan du med fordel investere i en avnbøg hæk. Den kan nemt tåle lidt tæsk og en hård vinter, uden at den tager skade af det. Du skal selvfølgelig stadig være opmærksom på lusseangreb. Hvis du vil have en smuk, klassisk og tidsløs hæk, så er bøg oplagt. Bøgehækken er en af de mest populære hække i Danmark, og det er der en grund til. Bøgens lysegrønne forårsfarver passer perfekt ind i langt de fleste haver. Med en bøgehæk får du også en robust hæk, der nemt kan klare det danske klima. Den er dog skrøbelig i sine tidlige faser, så hvis du planlægger at plante en bøgehæk i din have, så vil det være en god ide at plante en færdighæk. 

Få en ny hæk på en hurtigere og nemmere måde

Det er ingen hemmelighed, at det kan være temmelig svært at dyrke en hæk fra bunden. Det kræver tid, arbejde og der er en stor risiko for, at hækkene ikke kommer til at vokse eller dør mens planterne stadig er små. Du slipper derfor for en masse besvær og usikkerhed, når du køber en færdighæk. Når først du har plantet din prima færdighæk, så skal du nærmest kun være opmærksom på lusseangreb, og beskære den når du synes den er blevet for høj eller bred. 

Færdighække er altså ikke bare den nemme løsning, men den løsning, hvor du er garanteret, at din nye hæk vil blive stor og frodig. Derudover behøver du heller ikke at vente på, at din hæk vokser op for at se et resultat. Du kan, med en færdighæk, inden for ganske kort tid se dine nye, frodige hæk. Det eneste du skal gøre er at sætte hækken i jorden.