F1

Der kan være megen stress og fart på i hverdagen. Arbejdet kalder, familien kræver opmærksomhed og midt i det hele vil man trods alt også gerne have tid til sig selv.

For at man ikke bliver overvældet i løbet af dagen, kræver det, at man får hvilet godt ud. Hvile kan være mange ting – nogle timer foran fjernsynet, eller måske en lur på sofaen. Én ting det dog helt sikkert er, og som alle har brug for, er god søvn.

dobbeltseng

God søvn – din vej til et godt liv

Den gode søvn tillader dig at have overskud, selv når hverdagen er hektisk. Når man ikke er træt, kan man bare meget mere. Hovedet er klart, og man har al den energi, der skal til, for at man kan takle livets strabadser.

Derfor handler det også om at finde ud af, hvad du skal gøre for at kunne sove igennem. For nogen handler det om ikke at have siddet ved en skærm i en times tid, inden de lægger sig til at sove. For andre er et varmt bad inden sengetid sagen. Og så er der selvfølgelig det vigtigste, som gælder for alle: sengen skal være i orden.

søvn

Den rigtige seng skaber den rigtige person

Det handler altid om at finde den helt rigtige seng til sig selv. Om man så bor alene eller ej, så er det for de fleste en dobbeltseng. Dobbeltsengen giver bare en vis plads, som enhver livsnyder kan gøre brug af. Her er det selvfølgelig også vigtigt, at man anskaffer sig en madras, der er præcis, som man foretrækker den. Hvis madrassen er for blød eller hård, er det trods alt ikke sikkert, at man sover godt. Sidst men ikke mindst skal sengen redes med dyner og puder. Så er du klar til natten, og derefter dagen.