F1

Hvem i denne verden med deres sanser fulde fem har ikke lyst til et træhus? 

Sådan et træhus, hvor du kan glemme, at der findes en grim betonbygning inde i byen. Hvor du kan finde ro og behag bare ved at være i træhuset. 

Hvor det gode liv pludselig ikke er så langt væk, men faktisk er implementeret i væggene. Sådan er hus skal du have, hvor idyl og hverdage møder hinanden. 

Et træhus med drømme og mystik, men også med barnegrød og morgenmad. Det skal du have.

Roen og det gode træhusliv

Du har sikkert oplevet det, når du har gået rundt i et sommerhus eller et af de lækre træhuse i Sverige, det giver med det samme en ro, der er svær at finde andre steder. 

Måske er det naturens tydelige indplantning i dine vægge, der giver dig ro. Måske er det de associationer, vi har med træhuse fra barndommen, vi tænker på. 

Der er mange komponenter, der spiller ind i dit træhus. Sikkert er det, at det giver ro og behag at bo i. 

Der noget rart og dejligt ved et træhus, der er svært at beskrive. Du kender det uden tvivl godt fra dig selv. Man lader sig slappe af, når man går rundt i et træhus eller kigger på den smukke facade udefra. Modsat at gå rundt i et lejlighedskompleks inde i byen. 

Måske er det også omgivelserne ved træhuset, der bliver smukkere. I hvert fald er det sikkert, at træhuset gør noget ved os, vi ikke selv er herre over.

Find ud af, hvordan I kommer i gang

Har I allerede besluttet jer, eller er det stadig en diskussion, I ikke er helt nået til bunds med endnu? 

Om I er klar eller ej, kan det ikke skade at tage et kig. Et byg selv træhus kunne være noget for jer. Og så er det fantastisk at bo i et byg-selv-træhus, ikke fordi det har bygget sig selv, men fordi I har bygget det. 

I har hamret og sat sammen, og vupti, så er der træhus.

Kom i gang!

Er I ikke i tvivl længer? Hvad venter I så på? I har nu en side, hvor i kan få materialer og alt den hjælp, I har behov for, for at komme i gang. 

Der er igen undskyldninger længere, der gælder. Kom i gang med at bygge jeres drømme hjem, og kom ind i jeres nye drømme liv – det gode træhusliv.