F1

Måske har du hørt ordet ”Enngram” før. Enneagram beskriver en lang række forskellige personlighedstyper og fortællinger om det enkelte menneske. Ved at deltage i et Enneagram foredrag opnår du derfor ikke kun en masse ny viden om dig selv, men også om dine medmennesker. Ønsker du at vide mere? Så læs med herunder, hvor du får 5 grunde til, hvorfor du skal deltage i et enneagram foredrag eller kursus.

Undersøg menneskers forskellige kvaliteter

En af de primære grunde til at du skal deltage i et Enneagram foredrag eller kursus er, at du kan undersøge menneskers mange forskellige kvaliteter og adfærdsmønstre. Kvaliteter, du ikke nødvendigvis vidste eksisterede! Enneagram foredraget giver dig ikke kun indsigt i, hvem du selv er, og hvad dine egne kvaliteter er, men det giver dig også klar indsigt i menneskerne omkring dig. Enneagram foredraget eller kurset giver dig mulighed for at opleve menneskerne i dit liv på ny.

Opnå ny selvindsigt

Som tidligere nævnt kan du med Enneagram foredraget undersøge nye sider og kvaliteter af menneskene omkring dig. Du kan dog også opnå en masse ny selvindsigt, du med sikkerhed kan gøre brug af i din dagligdag. Til et Enneagram foredrag eller kursus opnår du blandt andet hjælp til, hvordan du løser svære dagligdagsproblemer og opgaver, hvordan du bedst muligt håndterer større forandringer, hvordan du leder andre mennesker, og hvordan du agerer i forskellige relationer.

Ønsker du at deltage i et af de mange Enneagram foredrag eller kurser, skal du være opmærksom på dig selv og dine egne følelser og adfærdsmønstre. Du skal være villig til at gå ind i dig selv og arbejde med alt det, du gemmer væk, når det kommer til besværlige relationer og uoverskuelige problemer.

Vælg mellem forskellige kurser og foredrag

En af de klare fordele ved Enneagram er, at du som kunde kan vælge mellem et stort udvalg af diverse forskellige, brugbare kurser og foredrag. Det er op til dig at vurdere, hvilket kursus eller foredrag, der passer bedst til dig, dine ønsker og behov. Enneagram foredrag og kurser varierer meget, og det kan derfor være en fordel at afprøve flere forskellige.

Få adgang til brugbare værktøjer

Udover at du opnår en masse ny selvindsigt hos Enneagram, opnår du også et hav af forskellige, brugbare værktøjer, der kan gøre din hverdag meget lettere at håndtere. Har du eksempelvis en træls kollega på arbejdet, du bare ikke kan holde ud, kan du hos Enneagram få flere forskellige værktøjer til, hvordan du skal håndtere denne situation på den bedst mulige måde.

Enneagram foredrag og kurser hjælper dig ikke kun med at se indad, men hjælper dig også med den fremtidige håndtering af svære og overskuelige relationer.

Det siger kunderne om Enneagram

Der er ingen tvivl om, at Enneagram foredrage og kurser er enormt populære blandt kunder og forbrugere. Om Think about it-virksomheden og Enneagram foredraget siger en kunde eksempelvis: ”Den bedste gave jeg har givet mig selv! Også på de dage hvor jeg tænker, at alt var nemmere før”.

Deltager du i et Enneagram foredrag eller kursus vil du med sikkerhed opleve, at der findes mange andre, der står i præcis samme situation for dig. Vi menneskers problemer er på mange måder enormt trivielle, og det kan derfor være en stor forløsning at møde mennesker, der bøvler med præcis de samme ting, som man selv gør!